Massør

Lidt om mig

Mit navn er Nadja Holm Nielsen. I en god alder af 41 år har jeg uddannet mig til kropsterapeut. Jeg er uddannet kok, men fik fødevare allergi på mine hænder og måtte stoppe. Jeg har arbejdet i løbebutik, hvor jeg analyserede løbeteknikker og vejledede i valg af løbesko og udstyr.

Da jeg som atlet og tidligere håndboldspiller kender til træningsstress på kroppen, kan jeg se med den udvikling, der generelt er i vores hverdag, at presset kun bliver større og større både i hverdagen og i træningen. Stress både på arbejde og hjemmefronten bliver også en mere og større faktorer i alles hverdag.

Det er her jeg gerne vil gøre en forskel. Man kan godt få behandling indenfor fysioterapi og kop/nåle, men mange gange er der et behov for, at der bliver arbejdet med det psykiske også.

Forskellen ved mine behandlinger vil være på tværs af min erfaringer med kost, træning, behandling og restitution, samt at fungere i hverdagen, som jo kan være svært for alle.

Kontakt mig endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Massage

50min for 645,-

Kropsterapi

50min for 995,-

Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder både massage og kropsterapi. En kropsterapi behandling er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket. Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv. Din psykiske tilstand påvirker din krop og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger. Behandlingen arbejder således i feltet mellem det psykiske og det fysiske.

I en behandling kan vi gå hårdt i de muskelspænd, der er, for at du bedre kan mærke, hvor og hvordan du holder fast. Der kan være smerte forbundet med det, men med guidning ændrer smerten sig til at blive medgørlig og mindskes.

Behandlingen behøver ikke at være smertefuld. Der kan også arbejdes med blidere pulsering og med at mærke grænser uden smerte.

Idet vi går i gang med at arbejde med din krop med både dybe tryk, stræk og pulserende bevægelser, vil din krop afsløre, hvordan du forholder dig til det, der ligger i din krop. Kæmper du imod? Trækker du dig? Eller hvilke andre reaktionsmønstre tager du i brug, når du bliver udfordret?

Behandlingen skaber en ny kontakt til din krop, således at du opnår en øget bevidsthed om, hvad der skal til for, at du kan slippe de fysiske og psykiske spændinger, du har.

Bliv medlem

Når du tilmelder bliver du kontaktet på telefon eller mail.

Husk pensionister og studerende får 42kr medlemsrabat.

Du kan også komme ned i centrets åbningstider og tilmelde dig.

Kontakt