• 🧘‍♀️Yoga Morgenhold istedet for aften🧘‍♂️

  Opstart af Yoga morgenhold istedet for aften med Yogalærer Trine Fjord.
  Torsdag den 4 Oktober. kl. 08:30 – 10:00 .Kun for Fitness på 1. medlemmer.
  Hør evt mere hos Ulrik Bo Skov og læs mere om Yoga´en her:
   
  Smidighed, styrke og nærvær
  Undervisningen er en kombination af klassisk Hatha Yoga samt YogaINmotion, og er forskellig fra gang til gang, inspireret af f.eks. et tema i kroppen, årstiden eller måske fra yoga filosofien.
  Der arbejdes med smidighed, styrke og balance i krop og sind, og der er fokus på oplevelsen af nærvær i kroppen og i nuet. De klassiske Hatha Yoga stillinger stimulerer og styrker indre organer og hormonkirtler og holder muskler, led og nerver sunde, stærke og smidige. YogaINmotion består af små serier af yogastillinger, og tilbyder med sit bløde flow en meditativ og nærende praksis, hvor du bevæger dig uanstrengt fra den ene stilling til den anden i takt med åndedrættet. En yogaform hvor du roligt og sikkert lirker dig indenfor i kroppen og nuet, og skaber rum for at opleve nydelse, glæde og velvære ved blot at være til. Vi øver at lade det frie og naturlige åndedræt få plads og blive en kilde til energi og afspænding. Mindfulness og åndedrætsøvelser er en naturlig del af yogatimen.
  Vi afslutter altid med en dejlig dybdeafspænding, så du får mulighed for at hvile i den særlige tilstand efter yoga; at lade denne tilstand lagre sig i cellerne og vitalisere krop og sind.
  Yoga giver velvære, øger din kropsbevidsthed og udvikler din evne til at være tilstede med nærvær i nuet.
   
  Lidt om Yogalærer Trine Fjord (1968)
  Trine har praktiseret yoga i 25 år, og har en 2-årig uddannelse (800 t.) som yoga- og mindfulnesslærer fra YogaSkolen i Helsingør ved Søren Rasmussen. Har derudover deltaget på adskillige efteruddannelser, workshops og retreats hos bl.a. Erin Fleming, Simon Krohn, Christin Illeborg og Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole. Er desuden uddannet folkeskolelærer samt NLP Coach Practitioner.
  Hun har undervist i yoga og mindfulness siden 2011 og er optaget af at formidle yogaens mange forskellige udtryk og skabe velvære og livskraft i krop og sind. Igennem yogastillinger, flows, åndedrætsøvelser, mindfulness og dyb afspænding at udvikle kroppens styrke, smidighed, udholdenhed og balance. At skabe plads til sindets klarhed, ro og evne til nærvær og glæde i nuet.
  Tonen er mild, let og uhøjtidelig, og med stor kærlighed og respekt for den flere tusinde år gamle tradition.