• 🤸‍♀️Kære Alle, FITNESS PÅ 1 – ÅBNER 🤸‍♂️

  Fra i dag den 10.06.2020 har Fitness På 1 igen åbent for alle medlemmer.

  Vi ser frem til at se jer igen og vil bede alle om at følge de retningslinjer der er udpeget fra regeringen (indsat forneden)

  Lad os passe på hinanden 🧘‍♀️ Har du spørgsmål spørg Ulrik i centeret eller send gerne en mail, ring el. sms på 21133606 Mellem kl. 10.00 – 18.00, alle hverdage.
  Glæder mig til at se jer. Med Venlig hilsen Ulrik Skov Fitness på 1.

  RETNINGSLINJER FOR FITNESS

  Her er de generelle retningslinjer for fitnesscentre. Det er dog vigtigt at orientere sig om, hvordan retningslinjerne fortolkes i de enkelte centre.
  Antallet af aktive i fitnesslokalerne begrænses, så de generelle regler om afstand kan overholdes. Det sikres, at antallet af aktive i lokalerne reguleres således, at der maksimalt er en udøver pr 4 m2.Begrænsning og regulering af antal i fitnesslokaler skal ske ved både indgang til fitnesslokalerne og i de enkelte fitnesslokaler.Der skal være afstandsafmærkninger på gulve de steder, hvor det er hensigtsmæssigt. • Der sikres en meters afstand mellem borde og stole i caféområder.Svedabsorberende udstyr: Yoga- og træningsmåtter, sandsække og boksehandsker mv. bør ikke være tilgængeligt. Brugerne opfordres til at medbringe eget udstyr, hvis dette skal anvendes til træning.Ekstra rengøring: Der foretages ekstra udluftning og rengøring som en del af den daglige drift med hyppig desinficering af berøringsflader som dørhåndtag, kortlæsere, vandhaner og træningsudstyr og -maskiner.Desinfektion mellem aktiviteter: Ved redskaber og maskiner desinficeres kontaktflader mellem hver benyttelse. Kilde: https://kum.dk/fileadmin/KUM/Documents/COVID-19_DOX/Retningslinjer_for_genaabning_/Indendoers_idraet_og_foreninger_-_7._juni_faelles_retningslinjer_.pdf